Thriftcard op maat

De feestdagen zijn weer in aantocht en zoals altijd herrijst dan de vraag “wat doen we dit jaar met onze kerst- of relatiegeschenken?”. Wij ervaren altijd een soort keuzestress: Geven we iets om te eten of te drinken of juist iets om te gebruiken? Bepalen we als gever zelf of laten we de keuze bij de ontvanger? Geven we een pakket of een giftcard? Bestellen bij een landelijke partij of juist bij een lokale ondernemer? Zoveel mensen, zoveel wensen, waar doe je goed aan en wanneer doe je het goed?

Aangezien duurzaamheid tegenwoordig hoog in het vaandel staat en sommige bedrijven en organisaties dit geschenk-moment gebruiken om aan hun sustainability goals te werken, hebben wij een nieuwe optie toegevoegd aan onze giftcard concept: een Thriftcard op maat. Naast het toevoegen van bedrijfslogo’s, kunnen de waarde van de giftcard, de geldigheid van de kaart of de unieke code aanpassen naar eigen smaak en gedrukt worden in de gewenste volume.

Inmiddels hebben verschillende partijen een Thriftcard op maat opgenomen in hun aanbod en graag bieden we deze nieuwe mogelijkheid aan met alle ondernemers, bedrijven, organisaties en instanties in en rondom Tilburg. Interesse in een customized giftcard van Kringloop Tilburg voor jouw personeel, vrijwilligers of klanten? Vraag naar de mogelijkheden via contact@kringlooptilburg.nl

X