Aan het woord: Thomas (verkoopmedewerker)

Onze verkoopmedewerker Thomas van Gool is 16 jaar en zit op school bij het Theresialyceum. Vooral op de zaterdagen is hij op onze werkvloer te vinden.

‘Ik ben verkoopmedewerker, wat betekent dat ik me bezighoud met de verkoop van meubelen en andere grote artikelen. Ook het schoonmaken van de winkel valt onder mijn verantwoordelijkheden.’ Als kind werd Thomas al regelmatig door zijn vader meegenomen naar Kringloop013, waar hij zijn ogen uitkeek. ‘Toen ik 14 was en een baantje zocht, kwam ik toch al gauw uit bij dit bedrijf. Gelukkig wilden ze me er graag bij hebben!’ Of het hem nog steeds bevalt? Ja, zeker: ‘Het leukste vind ik de afwisseling. Je weet niet wie de volgende klant zal zijn, en wat het volgende item is dat onze winkel binnenkomt.’

Wat is het gekste item dat binnen is gekomen?
‘Een fanuitgave van Suske en Wiske, waarin nogal ontuchtige dingen gebeurden. Het boek is overigens nooit de winkel ingegaan en staat nog steeds bij onze “rariteitenverzameling” bij grof sorteren, haha.’

X