Aan het woord: Danny (manager)

Dit is de manager van Kringloop013: Danny Sas!
Via een traject van de Gemeente Tilburg is hij bij ons terechtgekomen en inmiddels loopt hij al tien jaar rond op onze werkvloer. Danny was onze allereerste (!) medewerker, en zorgt ervoor dat de processen in en rond onze winkel vlekkeloos verlopen. Denk daarbij aan de inname van spullen, tot het controleren van de prijzen en het indelen van de store.

Danny is een echte meewerkend voorman; je ziet hem overal. Als manager is het de uitdaging om de winkel goed en logisch in te richten en de winkelbezoekers een echte beleving te bezorgen.
De manager vindt het belangrijk om het plezier en de uitdaging die hij voelt in zijn functie, over te brengen op het personeel. “Wij werken niet met harde deadlines, we doen wat we kunnen om de winkel draaiende te houden. Zo werken we met vaste teams en ieder teamlid kent zijn/haar taken. Uiteraard is er genoeg afwisselingen en we zorgen ervoor dat het personeel genoeg wordt uitgedaagd.” vertelt hij.

Danny is een geboren kringloper. Zo vond hij andermans spullen vroeger al super interessant. Maar bij Kringloop013 koopt hij zelden producten: ‘Je kunt bezig blijven, en voordat ik het weet zou ik mijn huis vol hebben staan. Wel heb ik hier ooit een mooie Nintendo 1 weten te scoren. Die kon ik echt niet laten liggen!’

Danny’s Thrift Tip:
Kom langs en vorm je eigen mening over de kringloop! Ervaar het zelf, in plaats van te vertrouwen op de mening van anderen. Als je hier nog nooit geweest bent, stap dan eens binnen. Je zult gegarandeerd een ander beeld van een kringloop krijgen!

X