Aan het woord: Anja (sorteerster)

Van je hobby je werk maken: Anja van Son deed het! Deze enthousiaste dame is al meer dan een jaar een onmisbare kracht binnen ons team. Ze was al een bekende van ons, want als trouwe klant kwam ze zeker twee keer per week shoppen. ‘Toen ik de vacature zag, twijfelde ik geen moment om de stap te wagen. Ik wilde na twintig jaar toch echt voor mijn droombaan gaan!’

Anja is een groot kringloop liefhebber en struint regelmatig rommelmarkten en tweedehandswinkels af. Dit doet ze het allerliefst samen met haar partner. Net als zij is hij dól op thriften. En het mooie is, sinds kort is hij ook op de werkvloer van Kringloop013 te vinden! Weliswaar op een andere afdeling, maar het koppel vindt het geweldig om dit samen te mogen doen.

Omringd door collega’s staat Anja bij de sorteerafdeling. Hier is ze helemaal op haar plek: ‘Ik voel me bevoorrecht om aan het beginproces te mogen staan en alle unieke items en pareltjes voorbij te zien komen. Daar word ik echt blij van!’ Dagelijks zorgt zij voor de inrichting van de decoratietafel. Van de styling en het aanvullen van het assortiment, tot het rechtzetten van de spullen en sorteren op kleur. Altijd houdt ze de boel netjes. Kom maar eens kijken bij “haar” tafel, die in het midden van de zaak staat!

Of ze weleens een pareltje mee naar huis neemt? Ja, zeker! Anja is een groot kattenfanaat en dit grote Egyptische beeld staat daarom te shinen in haar huis.

Anja’s tip: ‘Mocht je nooit eerder bij een kringloop zijn geweest, kom dan zeker eens kijken. Er staan heel veel leuke en mooie items tussen onze spullen. Voor een leuke prijs heb je iets gaafs! En neem vooral de tijd om te snuffelen. Hopelijk zie ik je snel!’

X